Velkommen til vort spændende gaveunivers

Gavepartner A/S så i den nuværende form dagens lys i 2017, men vi har leveret gaver til danske virksomheder og deres medarbejdere i mere end 30 år. Virksomheden er et familiefirma og drives af Dorthe, Peter og Anne Mette Schaltz. Peter og Dorthe har i mange år ejet Østjysk Vinforsyning / Vinoble. Vinfirmaet blev i 2017 overdraget til 3 ledende medarbejdere, men samarbejdet er tæt. Med etableringen af Gavepartner ønsker vi at fokusere 100 % på at udvikle og levere spændende og attraktive gaveløsninger til virksomheder og deres medarbejdere. Som navnet antyder tilbyder vi et partnerskab med vores kunder, så vi kan være et værdiskabende led mellem på den ene side de mange spændende producenter, designere og leverandører og på den anden side de mange virksomheder, der søger efter den helt rigtige gaveløsning.

Sortiment

Hos Gavepartner kan der vælges gaver fra alle betydende danske designvirksomheder samt mange ”upcoming” innovative producenter og designere. Hos Gavepartner har vi stor fokus på bæredygtighed. Det er vigtigt for os, at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at træffe bæredygtige gavevalg.Vi holder konstant blikket stift rettet mod det høje kvalitetsniveau, den optimale service og et prisniveau, der gør det attraktivt at handle med os. Vi er altid åbne for nye input og ideer og fungerer ofte som sparringspartner for de kunder, der har særlige ønsker og behov.

Gavekoncepter

Gå på opdagelse på hjemmesiden og se de mange spændende gavemuligheder. Vælg enten medarbejdernes gaver individuelt eller lad dem selv vælge i en valggaveshop. Selvom medarbejderne nu får mulighed for hver især at vælge mellem et af de største og mest interessante udvalg af gaver der findes, er det ikke kun dem, der forkæles. Den gaveansvarlige får nemlig fuld valuta for gavebudgettet ved både at kunne vælge mellem valggaveshops i mange forskellige prisgrupper og derudover, hvis det ønskes, selv at sammensætte og skræddersy indholdet samt antallet af gaver i den enkelte valggaveshop. Gavepartners helt nyudviklede valggavekoncept sikrer, at den gaveansvarlige, efter at have indgået aftalen med os, ikke behøver at foretage sig noget som helst, før gaverne modtages og skal uddeles.

Læs mere om dette under punktet trin for trin.

Levering

Alle gaver leveres på en aftalt dato, i pæn gaveemballage og påført medarbejdernes navn – hvis det ønskes.